despre noi

Filozofia clinicii Kopfzeit


filozofia clinicii

Filozofia clinicii Kopfzeit este oferirea de servicii stomatologice integrate, sub acelasi brand si acoperis pentru pacienti cu varste cuprinse intre 1 an pana la 100 de ani si peste…! Materializarea acestui concept propriu, s-a realizat in Bucuresti, pe strada Gradinarilor, la numarul 6B, unde functioneaza Clinica Stomatologica pentru Adulti si Copii Kopfzeit.


servicii stomatologice moderne

Pentru a face viata mai usoara, celor ce au nevoie de servicii stomatologice moderne, am dezvoltat un concept care a demarat cu constructia cladirii in care functioneaza clinica stomatologica si a continuat cu cele mai mici detalii pentru a face din tratamentul stomatologic un act cat mai natural pentru pacientii de toate varstele.


unit-uri stomatologice de ultima generatie

La Kopfzeit folosim materiale si unit-uri stomatologice de ultima generatie precum reiese din fotografiile reale de pe site-ul nostru, acestea aducand un plus de valoare tratamentelor dentare ale medicilor nostri pe care ii selectam cu atentie pentru a ne reprezenta intr-o piata foarte concurentiala.


upgrade-ul de permanent

Upgrade-ul permanent al aparaturii medicale folosite, conform ultimelor tendinte din lumea medicala stomatologica precum si respectarea normelor europene in vigoare dar si atentia la cele mai mici detalii, au cucerit pacientii nostri, care se bucura de un pret corect al tratamentelor stomatologice intr-o clinica care se respecta si va respecta!


inhalosedare si analgosedare

In cadrul conceptului nostru Kopfzeit pentru copii, reusim sa acoperim gama de servicii stomatologice dedicate copiilor si adolescentilor de la 1 an la 16 ani cu ajutorul medicilor pedodonti, medicilor dentisti generalisti, chirurgilor, medicilor ortodonti, medicilor anestezisti si al personalului nostru calificat si instruit la cursurile de calificare ale partenerilor nostri. La clinica noastra am investit in aparatura necesara si utilizam cele mai noi tehnici de sedare, Inhalosedarea.


conceptul Kopfzeit

Conceptul Kopfzeit pentru adulti, raspunde cerintelor adultilor pretentiosi, acoperind toata gama de servicii stomatologice si de radiologie stomatologica digitala, specifice unei clinici premium, moderne dar si latura de estetica faciala. Imbinarea celor doua clinici in aceeasi cladire, raspunde vietii agitate din zilele noastre, astfel reusim sa tratam in acelasi timp efectiv, si copilul si parintele sub acelasi acoperis, în acelasi interval orar, lucru care usureaza mult viata tuturor.


loc de joaca

Varianta interesanta pentru orice parinte cu copil mic este aceea ca in timp ce parintele este tratat in cabinet, copilul beneficiaza de mai multe locuri de joaca la fiecare etaj al clinicii.


locatie centrala

Experienta fondatorilor clinicii stomatologice a condus la materializarea acestui concept, intr-o cladire situata central, fara grija locului de parcare atat de greu de gasit astazi, care este dotata cu sali de asteptare pe trei niveluri, astfel mix-ul de varste sa nu afecteze confortul pacientilor. Liftul si rampele din cadrul clinicii usureaza deplasarea persoanelor cu probleme. In cadrul clinicii noastre, cladire eco, fumatul este interzis, insa avem locuri special amenajate in acest scop.